Lézeres szőrtelenítés

Valódi diódalézeres eljárás, FDA által tanúsítva. Tri-wave technológiának köszönhetően egyszerre három mélységben roncsolja a szőrszálat. A készülék hűtött kezelőfejének alakja és mérete miatt, nagy pontossággal megoldható a szőrtelenítés nehezen hozzáférhető és az érzékeny helyeken is. A kezelés teljesen fájdalommentes.

Körömgomba kezelés

Napjainkban minden harmadik embernek okoz kellemetlenséget a körömgomba. Kezelni eddig helyi ecsetelőkkel, vagy szájon keresztül bevehető tablettával lehetett.

Az Nd. YAG: lézeres technológia megjelenésével azonban Amerikában már 2010 óta alkalmazzák a módszert, mely hatékonysága elismeréseként megkapta az FDA* minősítést.

A lézer rövid robbanásokat okoz, mely a körömgomba pigmentjeit célozza meg, s pusztítja el.

A kezelés egy éves körömgombánál akár 6-8 kezeléssel gyógyítható. Értelemszerűen régebbi állapotnál hosszabb idő szükséges a cél eléréséhez. A kezelt személy a kezelt területen kis melegséget fog érezni. Az első kezelés alkalmával a beteg köröm mellett az összes köröm kezelésre kerül, elkerülve az átfertőzés lehetőségét. Fontos betartani a higiéniás utasításokat. Javasolt a fertőzött lábbelik, zoknik, harisnyák sterilizálása, lecserélése visszafertőzés miatt.

A kezelések után a körömgomba teljesen el fog pusztulni. A köröm gyógyult attól függetlenül, hogy nem látunk azonnali változást. Az egészséges köröm a növekedés során fog látszani, amikor nem a beteg köröm növekszik tovább, hanem az új egészséges körmöt látunk majd. A teljes gyógyulás, illetve a teljes egészséges köröm felszínre jötte akár 6 hónapig vagy 1 évig is eltarthat.

Stúdiónk kizárólag megfelelő körmök előkészítése után végzi el a kezeléseket!

Fotó: Cseh Gábor Vas Népe

Lézeres tetoválás eltávolítás

A lézeres tetoválás eltávolítás egy egyszerű kozmetikai folyamat, mely lehetővé teszi a nem kívánt tetoválások eltüntetését.

A lézer máshogyan hat különféle festékekre, egyes festékekben a kettős kötéseket bontja fel, másokban fragmentál (a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetővé teszik a festékanyagokat.Ezután a pigment darabkák a makrofágok emésztő tevékenységének segítségével, illetve nyirokrendszeren keresztül kiürülnek. Mivel a hatás rövid idejű, a felhevült sejtek hője nem tud kisugározni és így a környező szövetek nem hat.

Előnyei: * Nem károsítja a bőrt * gyors * egyszerű mód * színes,fekete illetve sminktetoválásokra is eredményes

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3 – 10 alkalmat igényel 4 – 8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között. Egy kezelés kb. 10-30′, mely után közvetlenül a bőr fehéren elszíneződik, ez természetes. Kezelések előtt 2 hétig, utána 1 hónapig kerülni kell a direkt napozást, szoláriumozást! Szauna használatot 2 hétig, illetve a kezelések között és után nem ajánlott a peeling.

Az első kezelés után a tetoválás sötétebb színű lehet, de ez természetes folyamat. Kezelések folytatásával halványulni fog.

 

____________________________________________________________________

* FDA Ma a világ legszigorúbb minőségi rendszerével a Food and Drug Administration rendelkezik. Az FDA tanúsítvány megszerzése egy termék számára hatalmas presztízskérdést jelent, illetve biztonságot felhasználója számára.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt