Bright Lézer Stúdió

ISMERTETŐ

Lézeres szőrtelenítés

Valódi diódalézeres eljárás, FDA által tanúsítva. Tri-wave technológiának köszönhetően egyszerre három mélységben roncsolja a szőrszálat. A készülék hűtött kezelőfejének alakja és mérete miatt, nagy pontossággal megoldható a szőrtelenítés nehezen hozzáférhető és az érzékeny helyeken is. A kezelés teljesen fájdalommentes.

Körömgomba kezelés

Napjainkban minden harmadik embernek okoz kellemetlenséget a körömgomba. Kezelni eddig helyi ecsetelőkkel, vagy szájon keresztül bevehető tablettával lehetett.

Az Nd. YAG: lézeres technológia megjelenésével azonban Amerikában már 2010 óta alkalmazzák a módszert, mely hatékonysága elismeréseként megkapta az FDA* minősítést.

A lézer rövid robbanásokat okoz, mely a körömgomba pigmentjeit célozza meg, s pusztítja el.

A kezelés egy éves körömgombánál akár 6-8 kezeléssel gyógyítható. Értelemszerűen régebbi állapotnál hosszabb idő szükséges a cél eléréséhez. A kezelt személy a kezelt területen kis melegséget fog érezni. Az első kezelés alkalmával a beteg köröm mellett az összes köröm kezelésre kerül, elkerülve az átfertőzés lehetőségét. Fontos betartani a higiéniás utasításokat. Javasolt a fertőzött lábbelik, zoknik, harisnyák sterilizálása, lecserélése visszafertőzés miatt.

A kezelések után a körömgomba teljesen el fog pusztulni. A köröm gyógyult attól függetlenül, hogy nem látunk azonnali változást. Az egészséges köröm a növekedés során fog látszani, amikor nem a beteg köröm növekszik tovább, hanem az új egészséges körmöt látunk majd. A teljes gyógyulás, illetve a teljes egészséges köröm felszínre jötte akár 6 hónapig vagy 1 évig is eltarthat.

Stúdiónk kizárólag megfelelő körmök előkészítése után végzi el a kezeléseket!

Fotó: Cseh Gábor Vas Népe

Lézeres tetoválás eltávolítás

A lézeres tetoválás eltávolítás egy egyszerű kozmetikai folyamat, mely lehetővé teszi a nem kívánt tetoválások eltüntetését.

A lézer máshogyan hat különféle festékekre, egyes festékekben a kettős kötéseket bontja fel, másokban fragmentál (a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetővé teszik a festékanyagokat.Ezután a pigment darabkák a makrofágok emésztő tevékenységének segítségével, illetve nyirokrendszeren keresztül kiürülnek. Mivel a hatás rövid idejű, a felhevült sejtek hője nem tud kisugározni és így a környező szövetek nem hat.

Előnyei: * Nem károsítja a bőrt * gyors * egyszerű mód * színes,fekete illetve sminktetoválásokra is eredményes

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3 – 10 alkalmat igényel 4 – 8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között. Egy kezelés kb. 10-30′, mely után közvetlenül a bőr fehéren elszíneződik, ez természetes. Kezelések előtt 2 hétig, utána 1 hónapig kerülni kell a direkt napozást, szoláriumozást! Szauna használatot 2 hétig, illetve a kezelések között és után nem ajánlott a peeling.

Az első kezelés után a tetoválás sötétebb színű lehet, de ez természetes folyamat. Kezelések folytatásával halványulni fog.

 

____________________________________________________________________

* FDA Ma a világ legszigorúbb minőségi rendszerével a Food and Drug Administration rendelkezik. Az FDA tanúsítvány megszerzése egy termék számára hatalmas presztízskérdést jelent, illetve biztonságot felhasználója számára.